“Thesarët” e botës, në një ekspozitë në Katar

Këtë vit, ekspozita e argjendarive dhe orëve në Doha është në edicionin e 16 të saj dhe prezanton stolitë më fine dhe luksoze në Katar, gurë dhe punime ekskluzive nga argjendaritë më prestigjioze dhe markat më të mira të orëve në botë.