Receta më e fuqishme për pastrimin e veshkave

Është mirë për të pastruar veshkat tona nga kripa dhe toksinat herë pas here.

Mund të përdorni gjithashtu përbërës krejtësisht natyralë, ujë dhe majdanoz të freskët.

Pritni imët gjethet e majdanozit dhe vendoseni në një litër e gjysmë ujë dhe gatuajeni për 10 minuta. Kur përzierja të ftohet, avullojeni mirë, shtrydhni 2 limonë dhe vendoseni në një shishe qelqi në frigorifer.

Pini një gotë nga kjo pije në ditë. Mos u habitni se do të keni rritje të urinimit. Është një shenjë se trupi juaj në të vërtetë po pastrohet.