Pulë me pesto, çka ju nevojitet?

Përbërja: 

Gjoksë pule

Kripë

Piper 1

Domate 1

Filgjan djathë mozzarella

Përgatitja: Ngroheni furrën në 200 gradë Vendoseni gjoksin e pulës në një pjatë për pjekje. Pulë sezonale me kripë dhe piper, për shije.

Përhapeni peston në çdo gjoks pule. Shtresa e domate në majë të pulës. Top me djathë mozzarella. Piqni për 40 minuta. Dhe për fund shijojeni.