Përzieni mjaltin me këto produkte, nuk do keni grip këtë dimër

Mjalti është ndër produktet më me vlera për organizmin e njeriut. Por përzierja me shafran e bën edhe më produktiv, sidomos për gripin dhe ftohjen.

Përbërësit:

1 lugë shafran Indie

1 lugë kafeje kanellë

2 kokrra piper

100 ml mjaltë

Përgatitja:

Përzieni bashkë të gjithë përbërësit në një tas qelqi me kapak.

Vendosini në frigorifer për 3-5 ditë

Mënyra e përdorimit:

Për të pasur efikasitetin maksimal të këtij medikamenti dhet ta marrim si pije në një nga këto mënyra:

Dita e parë: 1 lugë kafeje çdo orë në qumësht ose çaj

Dita e dytë: 1 lugë kafeje çdo dy orë

Dita e tretë: 1 lugë kafeje çdo tre orë.