Ora Graff Diamonds – Hallucination

Ka një vlerë pre 55 milionë dollarësh. Halucinacioni është një kryevepër që përmban diamante me ngjyrë me mbi 110 karat, të cilat janë vendosur në një byzylyk prej platini. Kjo është ora më e shtrenjtë në botë!

Përveç krijimit të orës më të shtrenjtë ndonjëherë, Graff Diamonds ka krijuar gjithashtu orën e dytë më të çmuar në botë. Kjo orë prej 40 milionë dollarësh përbëhet nga diamante të bardhë 152.96 karatësh dhe ka në qendër një diamant në formë dardhe me 38.13 karat.