Nëse Mbretëreshë Elizabeta vdes, banorëve të vendit iu ndalohet kjo gjë

Kur mbretëresha Elizabeth e Anglisë të ndahet nga jeta, popullit të saj i ndalohet që të bëjë një gjë.

Bëhet fjalë për një prej gjërave të detajuara nga ‘Operation London Bridge’, plani i studiuar për të përballuar vdekjen e sovranes.

Siç raportojnë mediat britanike, popullit i ndalohet që të qeshin për 12 ditë me radhë.

Kështu bazuar në udhëzimet, televizionet do të anulojnë për 12 ditë të gjithë programet komike dhe më konkretisht.

Vendimi u mor si pasojë e një episodi të pakëndshëm të ndodhur në vitin 2002.

Në atë rast prezantuesi Peter Sissons lajmëroi vdekjen e nënës mbretëreshë me një veshje gri dhe pa kravatë, duke ngjallur diskutime të forta, shkruan noa.al.Më konkretisht këtij rregulli do ti përmbahet kanali zyrtar BBC, ku do të ndalohet çdo transmetim komik për 12 ditë.