Louis Moinet – Meteoris

Sa e rrallë është që një orë mund të diktojë çmimin e saj. Me 4.6 milionë dollarë, mund të jeni i sigurt se Louis Moinet Meteoris është shumë e rrallë. Në fakt, ekzistojnë vetëm katër, dhe secila prej tyre përmban diçka shumë të veçantë – një copë shkëmbi nga hëna.