Kourtney Kardashian e lumtur, shfaqet në bikine

Ajo i përmbahet një regjimi të rreptë shëndetësor dhe fitnesit.

Dhe Kourtney Kardashian vërtetoj se puna e saj po paguhet, kur u zhvesh për një foto.

40 vjeqarja tregoj barkun e saj të sheshtë në një foto në pasqyrë.

Image