Këto janë pulovrat më “in“ të sezonit të ri!

Dimri po vjen, dhe është koha e pulovrave; por nëse po vrisni mendjen se cilat janë modelet më të preferuara të momentit, mos u lodhni shumë.

Pulovrat më të preferuara të sezonit janë për “xhepin e të gjithëve“.

Këtë tregoi një vëzhgim i thjeshtë në Amazon, ku gjenden disa prej pulovrave më interesante, të bukura e sërish të thjeshta, ( e jo te shtrenjta) dhe që mund të mbahen edhe në jetën e përditshme.

Image
Image
Image