Kate shfaqet me një fustan të veçantë

Dukesha e Kembrixhit dukej aq bukur me një fustan me lule, derisa zbuloj një parajsë me lojëra të frymëzuar nga kopshti i saj Chelsea Flower Show, gjatë ditës së sotme.

Kate 37 vjeqare hapi zyrtarisht kopshtin ‘Back To Nature’ në Wisley, pjesa qendrore e së cilës ëshë një shtëpi prej druri.

Nëna e tre fëmijëve shfrytëzoj pjesën më të madhe të ditës atje dhe zgjidhi një fustan blu të lehtë.

Image

FOTO GALERI