Jacob & Co. – Billionaire Watch

Kjo orë quhet Orë Miliarderi për asnjë arsye të veçantë. Nëse mund të derdhësh 18 milionë dollarë, do të jesh pronari krenar i një ore serioze luksoze me 260 karat diamante të prerë nga smeraldi dhe një fytyrë me skelet elegant.