Hublot – Big Bang

Nëse keni një rezervë prej 5 milionë dollarësh dhe nuk dini si t’i shpenzoni, ju mund të dëshironi të merrni në konsideratë blerjen e një ore diamanti Hublot Big Bang.

Me 1280 diamante, me të paktën tre karat në secilin prej tyre. Çdo gur në këtë orë ishte prerë nga i njëjti argjendar i Nju Jorkut me përvojë mbi 40-vjeçare për të siguruar që secili prej diamanteve të ketë të njëjtën prerje dhe mase.