Franck Muller – Aeternitas Mega 4

Nëse ju doni të dini se si duket ora më e komplikuar në botë, shikoni Aeternitas Mega 4 nga Franck Muller. Ky mekanizëm ka 1483 përbërës të jashtëzakonshëm si dhe një rekord me 36 komplikime.

Ju duhen të paguani $ 2.7 milion për të blerë këtë orë dore, çmimi është i lartë por edhe ia vlen.

E projektuar për t’i bërë ballë testit të kohës, kjo orë përmban një kalendar që ndjek një cikël 1000-vjeçar që rinovohet në pafundësi.