Efekti i vitheve braziliane: Top-ushtrimi për vithe të forta dhe kofshë të tendosura!

Edhe ato që vazhdimisht ankohen që nuk kanë kohë për të ushtruar tashmë nuk do të kenë justifikime, sepse për këtë ushtrim do t’u nevojiten vetëm 30 deri 60 sekonda.

Me siguri deri tani keni dëgjuar që ekzistojnë ushtrime efektive, të cilat do t’ju skalisin trupin për një kohë shumë të shkurtër. Mirëpo, ky ushtrim vërtet është i veçantë!

Fjala është për sumo-galiç me kërcim, të cilët janë aq të mirë sa që nuk ju është e nevojshme asnjë kardio-ushtrim, as kurrfarë pajisjesh!

Është shumë i mundimshëm, andaj bëhet në intervale të shkurtra, prandaj është i shkëlqyeshëm për të gjithë ata të cilët vazhdimisht ankohen që nuk kanë kohë të mjaftueshme t’u kushtohen ushtrimeve të rregullta.

Mjafton që çdo ditë të ndani disa minuta dhe të bëni në tri seri sumo-galiç me kërcime, që zgjasin nga 30 deri në 60 sekonda.

Kini kujdes që të mos t’ju “rrëmbejë” shpejtësia – patjetër duhet të kini kujdes që ushtrimin ta bëni mirë, madje të mbathni këpucë të forta, në mënyrë që gjunjët, shputat dhe nyjat t’i mbroni nga lëndimet.

Filloni sa më parë dhe shumë shpejt do t’i shihni rezultatet, dhe shumë shpejt do të tendosni kofshët dhe vithet!