Chopard – 201-Carat Watch –

Emri i kësaj ore të pabesueshëm tregon saktësisht se pse ajo vlen 25 milionë dollarë. Krijuar nga Chopard, 201-Carat Watch përbëhet nga një diamant trëndafili 15 karatësh, një diamant blu 12 karatësh dhe një diamant i bardhë 11 karatësh si dhe 163 karatë të tjerë të bardha dhe të verdha.